dijous, 19 de setembre del 2013

L'experiència de participar en una fira

Després de dissabte, d'haver recuperat energies pels nervis acumulats, per les hores de cosir sense parar, per l'emoció, vull donar les gràcies a tots els que es van apropar, a tots els que em van dir coses maques sobre la meva feina i als que em van comprar alguna cosa. 

Era la primera vegada que participava en una fira i, per tant, la primera vegada que vivia en directe la reacció que pot tenir la gent davant el que faig (deixant de banda la meva familia i amics, és clar). 

Després de tots els nervis que he passat per tenir-ho tot a punt i com jo volia, va ser molt agradable veure que com a mínim, aconseguia un somriure a aquells que s'apropaven a mirar. 

Per tant, gràcies a tots, però sobretot, a la meva mare per ajudar-me en les darreres hores i per fer-me companyia, a tots els meus tiets i cosins que van venir a visitar-me, a la Montse per animar-me a participar i per ajudar-me tant i al Francisco, per la paciència que ha tingut amb mi aquestes dues darreres setmanes i per estar aquí, al meu costat, sempre. :) 
Una abraçada molt gran a tots! 

De tot el que vaig preparar, hi ha coses que no es van vendre, si algú está interessat, es pot posar en contacte amb mi. 


La samarreta de la torturga és de 4 anys. 


La samarreta de l'ocellet és de 18 mesos.

El coixí de l'arbre fa 40 x 35cm.


El bastidor fa uns 17 cm i es pot penjar tant amb la cinta que incloc o bé, en un clauet directament. 



El quadret fa 27 x 21 cm

3 comentaris:

  1. Felicidades por tu trabajo y por lo monísima que debía lucir tu paradeta. Besos!

    ResponElimina
  2. Ohhhh Sara! Són preciosíssimes aquestes aplicacions! ets una artista! et segueixo des de ja! una abraçada ben gran! Montse de lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Montse! Pel que he vist també fas coses precioses... el tapet d'hexagons m'ha encantat!! Una abraçada

      Elimina